xxHepsİ,,,,xx
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
xxHepsİ,,,,xx

Admininiz Sevinden bir Duyuru okumadan gemeyin------->Arkadaşlar dikkat yazılı konulara mesaj yazanlar ceza alacaktır bunu 3 kereden fazla yapanlar banlanacaktır ve 100 mesajı geçen ilk kişi admin 50 mesajı geçen ise herhangi bir başlıkta mod olcaktır

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Siteye nasıl resim eklenir?

YazarMesaj
ROCK.YOSHY
~~~~(*)Lokum(*)Şeker(*)Admin(*)~~~~
~~~~(*)Lokum(*)Şeker(*)Admin(*)~~~~
ROCK.YOSHY

Siteye nasıl resim eklenir? Empty
MesajKonu: Siteye nasıl resim eklenir?   Siteye nasıl resim eklenir? Icon_minitimePaz Ağus. 05, 2007 5:50 am

? Siteye nasıl resim eklenir...?
Arkadaşlar aramızda resim eklemeyi bilmeyen arkadaşlarımız var onun için böyle 1 anlatım yapma gereği duydum bilmeyen arkadaşlarımız incelerse çok sevinicem...

Resim upload ( ekleyebileceginiz ) site: http://imageshack.us/

Bu siteye tıklıyoruz ve açılan sayfa şu şekilde geliyor karşımıza (bkz. resim 1)
Açılan pencerede Gözat'a tıklıyorsunuz.Siteye nasıl resim eklenir? 16af1em3oh

Karşınıza bilgisayarınızdan resmi seçebileceginiz bir pencere açılır
(Bkz. Resim 2) eklemek istediginiz resim nerdeyse bu pencerede bulup üzerine bir kere mouse un sol tuşu ile tıklıyor ve ardından AÇ butonuna basıyorsunuz.

yanlız [URL yazından [img yazısına kadar olanları eklemeden siliniz ve sonra ki url yide siliniz
Siteye nasıl resim eklenir? 26ri4or4jw

Açılan sayfada resim eklenmiş olacak ve size hazır paylaşım için ir çok link ( adres ) sunacak. ( Bkz. Resim 4 ) burada resimde gördügünüz gibi işaretli olan yerlerdeki adresleri kullanabilirsiniz.

Forumda resmin direk açılmasını istiyorsanız... işaretlediğim linki mesajınıza kopyalayınız..

Siteye nasıl resim eklenir? Sdf3ur7nc
https://xxhepsixxhepsixx.forum-actif.net

Siteye nasıl resim eklenir?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-